top of page

Monteurs & Personeel | A-keys | Slotenmaker Den Haag

Hieronder introduceren wij onze voltallige team: monteurs, personeel en alle invalskrachten. Zodoende weet u met wie u te maken heeft en kunt u met gemak contact opnemen met de juiste monteur. A-keys | SDH is uniek in dat wij als enigen in onze branche op deze wijze klanten inzicht geven. Wij willen dat u zich veilig voelt als een monteur midden in de nacht voorrijdt om u te helpen. Wij zullen u nooit een monteur sturen die wij niet kennen en waar we geen 100% vertrouwen in hebben.

Op dit moment zijn veel oplichters bezig en wij horen aan de lopende band van klanten die enorm zijn afgezet.
Het advies luidt:
weet met wie u handelt!

Aad Bakker, oprichter van Special Repair Services (onze voorganger) en technische expert op het gebied van mechanische beveiliging. Onze werkplaats staat onder zijn beheer.

 

24 uur per dag 7 dagen in de week inzetbaar. 

 • Expert op het gebied van kluisopeningen

 • Metalurgie & metaalbewerking

 • Antiek reparatie & onderhoud

 • Technisch ontwerp & fabricage

 • Expertise in Chemie en Electronica

Chakib Garti, all round monteur in de buitendienst. Oprichter van PlusOnderhoud. Sedert 2015 lid van onze team expert slotenmakers.

24 uur per dag 7 dagen in de week inzetbaar. 

 • Deuropening bij buitensluiting

 • Reparatie & vervanging van sloten & cilinders

 • Vervanging van driepuntssloten bij storing

 • Braakschade incl. hout & schilderwerk

Daniel Waterman, oprichter en verantwoordelijk voor klantenwerving, website, SEO en administratie. Tevens werkzaam in de buitendienst.

24 uur per dag 7 dagen in de week inzetbaar. 

 • Alle slotenmakers werkzaamheden

 • Public Relations en Website beheer

 • Search Engine Optimalisation

 • Zakelijke relaties met leveranciers

 • Zakelijke vragen & leverings voorwaarden

A-keys | Slotenmaker Den Haag heeft een uitstekende reputatie in de Slotenmakersbranche in regio Haaglanden. In het bijzonder staan we bekend als experts op het gebied van "mechanische beveiliging". Mechanische beveiliging is het bouwkundige aanpassen van een object om de toegang tot een pand of tot goederen moeilijker te maken. Maar naast alle normale werkzaamheden van een erkende slotenmakers bedrijf staan we ook bekend om, bijvoorbeeld, onze diensten bij onderhoud en reparatie van antieke sloten, hang en sluitwerk, en allerhande andere hand en spandiensten ten gunste van het behoud van waardevolle erfgoed. Wij hebben klanten uit heel Nederland en toenemend uit het buitenland.

Met de kennis en middelen die onze gezamenlijke bedrijven in huis hebben is onze team opgewassen tegen elke klus. Wij beheren zowel kleine particuliere als grote zakelijke projecten. Onze klanten weten wat ze kunnen verwachten: kwaliteit, efficientie en integriteit. Wij sjoemelen niet met prijzen, verstrekken duidelijke offertes en komen afspraken op tijd na. Als kleinschalig lokaal bedrijf willen we natuurlijk dat onze klanten tevreden zijn. Daarom zijn we open en direct in onze communicatie, en geven eerlijk advies. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Onze werkwijze en de garanties die wij geven zijn een erfenis van jarenlange ervaring met onze voorloper: Special Repair Services (SRS). SRS heeft onder leiding van Dhr. A. Bakker zeker 30 jaar lang slotenmakersdienst verleend in en rondom s'Gravenhage. In deze periode heeft het bedrijf veel geinnoveerd. Uit de werkplaats aan de Paviljoensgracht kwamen veel uitvindingen en zijn nieuwe werkwijzen ontwikkeld op het gebied van beveiliging. Veel van deze innovaties zijn terug te vinden in de huidige opzet van SDH.

 

De samenwerking tussen onze bedrijven stoelt op de overlap tussen diverse onderdelen van het slotenmakers ambacht, ontwerp en fabricage, constructie (met name in de bouw), en werkzaamheden die te maken hebben met onze specilistische kennis: metalurgie, antiekwiteiten, kluisopening etc.

De samenwerking is ontstaan uit een gezamenlijke bedrijfsvoering met nadruk op diverse specialismen. De verschillende bedrijfstakken zijn onderling gescheiden en voeren onafhankelijke administratie. Door onze samenwerking kunnen we een veel grotere diversiteit aan diensten en kennis aanbieden zonder onderlinge concurrentie.

 • A-keys | Slotenmaker Den Haag SDH biedt ’round the clock’ (24/7) buitendiensten in de regio Haaglanden.

 • Special Repair Services SRS repareert en onderhoudt kluizen en brandkasten. Tevens ontwerp en fabricage van allerhande in metaal.

 • Antieke Sloten.nl houdt zich bezig met onderhoud en herstel van oud of antiek hang en sluitwerk, inclusief beslag en siersmeedwerk.

 • ⁺PlusOnderhoud voorziet onder andere in reparatie en schilderwerk na inbraak.

De voordelen van onze samenwerkingsverband:

Door samen te werken zorgen we voor een betere dekking van regio Den Haag en zijn onze monteurs vrijwel altijd direct inzetbaar. Tevens kunnen we een breder spectrum aan diensten aanbieden dan gewone slotenmakers, inclusief timmerwerk, deuren plaatsen, schilderen en herstel van braakschade. Daarnaast kunnen we daar waar nodig is oplossingen op maat aanbieden. In onze werkplaats in het Centrum van Den Haag kunnen we zo een beetje alles ontwerpen, testen en fabriceren.

Mobiele service: sneller dan welk ander slotenmakers bedrijf in Den Haag:

 

Met behulp van scooters zijn onze monteurs sneller ter plaatse dan alle concurrenten die gebruik maken van auto’s of bestelwagens. Op scooters bereiken wij snel ieder uithoek van Den Haag. Wij hebben geen last van files of wegwerkzaamheden. En parkeren is niet langer een probleem! Het maakt niet uit waar onze klanten zich bevinden, wij zijn snel ter plaatse!

Kortom, dit kunt u van ons verwachten:

 

Op afspraak kunnen wij uw huis, werkplaats, kantoor- of bedrijfsgebouw onderzoeken en een rapport opstellen. Dit is met name van belang voor verzekeraars. Die zijn per slot van rekening ook gebaat bij goede veiligheid en inbraak preventie. Maar, het is ook van belang wanneer u aan het verbouwen bent, of een nieuw huis of kantoor wilt betrekken. Na onderzoek maken we een nauwkeurige schatting van noodzakelijke maatregelen en ontvangt u een gespecificeerde offerte. Tevens adviseren we u over effectieve maatregelen tegen inbraak. Daarbij houden we rekening met de richtlijnen van het SKG en Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). Bijvoorbeeld: kerntrekbeveiliging is veel zinniger dan dure cilinders. Wij verkopen u geen onnodige of dure materialen. En tevens beperken we samen de kosten van beveiliging!

EEN BESCHEIDEN OVERZICHT VAN ONZE KLANTEN
bottom of page